Kakdeg Sätt ugnen på 185 grader. Lägg ett bakplåtspapper i en ugnssäker form, ca 20 x 20 cm. Blanda mandelmjöl, sötning och salt i en skål eller i en matberedare. Tillsätt smöret och fortsätt mixa. Degen ska vara smulig men ändå hålla samman. Tryck ut degen i formen. Använd dina fingrar eller baksidan av ett decilitermått. Grädda i ugnen i 15 minuter eller tills kakan har fått fin färg. Under tiden förebereder du citronfyllningen. Citronfyllning Vispa ihop ägg och sötning i en skål. Vispa sedan ner resten av ingredienserna. Häll fyllningen i ugnsformen och bred ut den med en slickepott. Grädda i ugnen i ytterligare 15–20 minuter eller tills fyllningen har stelnat något. Sätt åt sidan och låt svalna. Täck över kakan och ställ in i kylskåpet minst 2 timmar innan servering. Pudra över erythritol med en liten sil. Skär kakan i rutor. Njut.