Sätt ugnen på 180 grader. Klä en fyrkantig bakform, ca 20 x 20 cm, med bakplåtspapper.
Blanda alla ingredienser till kokosbotten väl i en liten bunke.
Fördela smeten jämnt över botten på bakformen. Grädda i 8 minuter eller tills den fått en lätt gyllenbrun färg. Ta ut den ur ugnen och låt den svalna helt i formen.
Tillaga fyllningen i en tjockbottnad kastrull. Smält smöret, tillsätt sötningen och rör runt med jämna mellanrum tills sötningen har lösts upp. Häll i grädden och koka upp.
Sänk värmen och rör regelbundet, det kan ta 30-40 minuter tills såsen har tjocknat, reducerats och har fått en kolaaktig smak.
Ta bort från värmen och bre ut ett jämnt lager på den svalnade kokosbotten. Kyl i 30 minuter tills den blivit fast i konsistensen.
Förbered toppingen genom att värma choklad och kokosolja i mikron, i en mikrovågsugnssäker form.
Värm i 30-sekundersintervaller och rör efter varje gång, tills blandningen är helt smält.
Bre ut en jämnt chokladlager på kolafyllningen. Ställ in i kylen i minst 2 timmar.
Skär den i rutor när den har fått fast konsistens.