Skala och hacka löken.
Stek löken mjuk.
Rensa och skär paprikan i mindre bitar.
Stek den mjuk på järnet.
Ta fram färsen och lägg i salt & kryddor, ägg o den stekta löken och paprikan. Häll sist i 2/3 av den rivna osten. Smaka av med salt och ev. med peppar.
Rulla till lagom biffar, och förstek en stund på stekjärnet.
(Du behöver ej steka biffarna om du ej vill)
Linda bacon runtom varje biff. Du kan ta en skiva eller två beroende på hur mycket du vill ha.
Strö över resten av den rivna osten.
Ställ in i ugnen på ca 200-225 grader.
Gratinera tills osten smält och fått fin färg, samt att biffarna är färdiga inuti.
*Spara all köttsaften och gör en sås av creme fraiche eller vispgrädde, buljongtärning, salt & peppar*
Näringsinnehåll beräknat på samtliga biffar för 500 gr färs.