Smält chokladen, häll i lite smält choklad i botten på små muffinsformar, jag använde ca 20 st formar. (OBS! endast lite choklad i botten räcker)
Ställ in i frysen för att stelna.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten en stund.(se enl förpackningen på bladen)
Blanda samman innehållet till lagen i en kastrull och smält samman.
Låt svalna.
Lägg äggvitorna tillsammans med sukrin i en skål, tillsätt den avsvalnade lagen och vispa sedan kraftigt med elvisp eller om du har en matberedare med visp i 20-30 min.
Det ska vara tjockt och blankt innan du häller upp smeten i valfria formar.
När chokladen svalnat och blivit hård, klickar du ut smeten ovanpå, ställ in i kyl. Ställ in i frysen om du vill ha mer choklad över.
Smält mer choklad och pensla på (eller hälla över).
Du kan även välja att använda kokos.
Strö ut kokosflingor i en ugnspanna och häll
över i smeten, häll över ytterligare kokos och ställ i kylen några timmar. Skär sedan i fyrkanter.